+31 (0)547 333 972 info@bistrodekolenbrander.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

header

Events

Door het jaar heen organiseren wij tal van evenementen. Tijdens de feestdagen, maar ook op andere momenten in het jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor "Culinair genieten". Hieronder een overzicht van actuele events. Wij nodigen u bij deze uit voor:

Op zondag 6 augustus organiseren wij een fietstocht voor de fietsliefhebbers! Er zijn twee routes uitgezet van ± 45 en ± 60 kilometer. Vertrekken kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Deelname bedraagt € 5,- per persoon, inclusief een kop koffie of thee en een plak krentenwegge voor vertrek. Opgave is niet verplicht, maar wel gewenst.

Sluit de dag af met een heerlijk diner en bestel onze ‘plate service’ voor maar €12,95. U heeft keuze uit:

-          Schnitzel

-          Spies van varkenskophaas

-          Zalm

-          Kippendij

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met saus naar keuze, friet en rauwkost.

Fietstocht Kolenbrander 6 aug klein

 

 

Op vrijdag 15 september bieden wij tijdens Höfteballooning een bijzonder concept aan: dineren in een luchtballon! Geniet op grote hoogte van diverse culinaire gerechten. Een unieke en bijzondere belevenis die u niet mag missen!

Programma
Om 17.30 uur wordt u met een glaasje bubbels en amuse ontvangen bij het VIP gedeelte op kasteel Warmelo. Tussen 18.30 uur en 19.30 uur zal de luchtballon opstijgen waarna u wordt verrast met culinaire koude hapjes en drankjes. Zodra u bent geland worden de warme hapjes bereid en zult u samen met uw medevaarders de avond afsluiten onder het genot van een drankje. Een avondvullend programma waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld!

Reserveren?
Kosten voor deelname bedraagt normaliter € 250,-, maar wordt door ons aangeboden voor slechts €200 p.p. all in. Wilt u deel uitmaken van deze unieke ervaring? Reserveer dan uiterlijk 20 augustus uw plek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie over dit concept? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien het weer het niet toelaat om te gaan varen, ontvangt u 150,- retour en wordt er gezorgd voor een passende alternatieve invulling.

Ballooning

 

 

Vanaf hedenzijn onze openingstijden aangepast en het goede nieuws is: u kunt nu ook doordeweeks bij ons komen lunchen of genieten van een heerlijk ijsje!

Nieuwe openingstijden:

Maandag & dinsdag: gesloten *
Woensdag: 12.00 uur t/m 22.00 uur
Donderdag: 12.00 uur t/m 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 uur t/m 22.00 uur
Zaterdag: 12.00 uur t/m 22.00 uur
Zondag: 12.00 uur t/m 22.00 uur

* Groepen op afspraak mogelijk

Wegens de toenemende vraag naar feesten en partijen, met aantallen waar we onze bistro niet voor konden sluiten, hebben wij besloten om te gaan verbouwen. Daarnaast ontvangen we steeds meer jeugd op ons terras, die gezellig een biertje komen drinken. Om onze vaste en nieuwe bistrogasten de vertrouwde ambiance te kunnen bieden, en daarnaast onze nieuwe aanwas ook met plezier te kunnen ontvangen, is besloten om naast onze bistro een nieuw café te openen.

Begin september zal de verbouwing starten, die de huidige ijssalon zal omtoveren tot café ‘t Kooltje. Deze nieuwe ontmoetingsplek zal op vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend zijn. Komende jaren zal er nog wel ijs verkocht worden met een geringer, maar onverminderd goed assortiment. Onze bistro is gedurende deze periode gewoon geopend en zal geen hinder ondervinden van deze verbouwing.

Naast het nieuwe café zal er een modern zaaltje gecreëerd worden die tevens vanuit de bistro d.m.v. een doorloop te bereiken is. Kleine partijen zullen in deze ruimte plaatsvinden zodat onze vertrouwde gasten altijd de mogelijkheid hebben om in een rustige ambiance te kunnen dineren. Het ontwerp is zo ontwikkeld dat culinaire eters en gezellige drinkers op hun eigen manier kunnen blijven genieten van hun avondje uit. Medio oktober hopen we klaar te zijn met de metamorfose.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘t Kooltje en bent u benieuwd naar de eerste ontwerpen van het café? Volg Café 't Kooltje dan op Facebook!

 

Online reserveren

RESERVEREN - KOM EN GENIET VAN ONZE GASTVRIJHEID!
Het is niet verplicht, maar wel gewenst. Wilt u komen dineren? Reserveer online of bel ons, telefoonnummer +31 (0)547-333972.
Direct reserveren

Ontdek onze veelzijdigheid

 • Feesten & Catering
  Feesten & Catering Geeft u een feestje? Of zoekt u een accommodatie voor een…
 • Koffie & Lunch
  Koffie & Lunch Zakelijke bespreking? Een heerlijke fietstocht door het Twentse landschap gemaakt? Kom…
 • De lounge
  De lounge Voor of na het diner nog even gezellig iets drinken? Zakelijke…
 • IJssalon
  IJssalon Ambachtelijk schepijs van Twentse bodem bereidt door onze Meesterijsbereider, en dat…
 • Bistro
  Bistro Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en…

Like ons @Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button