+31 (0)547 333 972 info@bistrodekolenbrander.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

header

Events

Door het jaar heen organiseren wij tal van evenementen. Tijdens de feestdagen, maar ook op andere momenten in het jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor "Culinair genieten". Hieronder een overzicht van actuele events. Wij nodigen u bij deze uit voor:

 

Kersteditie Flower & Diner

Geniet van een culinair driegangendiner en maak tussen de gangen door een prachtig kerstbloemstuk, onder leiding van Floral Queen uit Goor.

Kosten voor deze avond zijn €49,95 inclusief driegangendiner en alle bloemschikmaterialen.

We ontvangen u graag op donderdag 7 december vanaf 18.30 uur, om 19.00 uur starten we met Flower & Diner.
De beschikbaarheid is beperkt, dus reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch door te bellen naar naar 0547 333 972.

 

Flower Diner website

 

Tijdens Eerste & Tweede Kerstdag kunt u bij ons genieten van onze speciaal samengestelde Kerst a la carte kaart. Gedurende deze dagen kunt u een tafel reserveren om 14.00 uur of 18.00 uur. Het is alleen mogelijk om telefonisch te reserveren via 0547 - 333 972. Heeft u speciale wensen? Laat het weten ons weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

We verwelkomen u graag met Kerst bij Bistro de Kolenbrander!

 KERST 2017

Na twee zeer drukke maanden is de klok beginnen te tikken. Nog even doorzetten, maar dan zal café ’t Kooltje voor het eerst haar deuren openen! Op vrijdag 3 november 20:00 staat het open huis gepland, waarbij iedereen welkom is voor een hapje en een drankje. Tijdens het open huis zullen het nieuwe café en zaaltje te bewonderen zijn, die samen moeten zorgen voor een stukje ouderwetse gezelligheid binnen Hengevelde. Het zaaltje zal een wisselende functie krijgen. Standaard zal het bij het café aangetrokken zijn, maar daarnaast zullen feesten en partijen enerzijds en à la carte dineren anderzijds geschoven worden tussen de bistro en zaal. Het kleine, maar gezellige café zal echter ieder weekend van vrijdag t/m zondag geopend zijn voor jan en alleman! 

Tijdens de opening op 3 november zal het bistrogedeelte aangekleed zijn als feestzaal, om te laten zien dat de bistro ook grotere partijen aan kan. We zijn de avond zelf gesloten voor à la carte dineren, zodat het hardwerkende personeel de gelegenheid heeft om de openingsavond te vieren tussen de mensen! Iedereen, tot dan!

Kooltje 1

**UITVERKOCHT**

Op 9 november a.s. organiseren wij een perfect avondje uit voor de dames!

Diverse bedrijven uit de regio presenteren hun producten en gedurende de avond serveren wij een heerlijk 5-gangen diner.

Deelnemende standhouders:
Deze worden z.s.m. bekend gemaakt. Houd onze pagina in de gaten!

Aanvullende informatie:
Aanvang: 19.00 uur
Kosten: €25,- p.p. (inclusief welkomstdrankje)
Locatie: Goorsestraat 1, 7496 AA Hengevelde

Reserveer snel je tafel via: Facebook | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0547 333 972

Wegens de toenemende vraag naar feesten en partijen, met aantallen waar we onze bistro niet voor konden sluiten, hebben wij besloten om te gaan verbouwen. Daarnaast ontvangen we steeds meer jeugd op ons terras, die gezellig een biertje komen drinken. Om onze vaste en nieuwe bistrogasten de vertrouwde ambiance te kunnen bieden, en daarnaast onze nieuwe aanwas ook met plezier te kunnen ontvangen, is besloten om naast onze bistro een nieuw café te openen.

Begin september zal de verbouwing starten, die de huidige ijssalon zal omtoveren tot café ‘t Kooltje. Deze nieuwe ontmoetingsplek zal op vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend zijn. Komende jaren zal er nog wel ijs verkocht worden met een geringer, maar onverminderd goed assortiment. Onze bistro is gedurende deze periode gewoon geopend en zal geen hinder ondervinden van deze verbouwing.

Naast het nieuwe café zal er een modern zaaltje gecreëerd worden die tevens vanuit de bistro d.m.v. een doorloop te bereiken is. Kleine partijen zullen in deze ruimte plaatsvinden zodat onze vertrouwde gasten altijd de mogelijkheid hebben om in een rustige ambiance te kunnen dineren. Het ontwerp is zo ontwikkeld dat culinaire eters en gezellige drinkers op hun eigen manier kunnen blijven genieten van hun avondje uit. Medio oktober hopen we klaar te zijn met de metamorfose.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘t Kooltje en bent u benieuwd naar de eerste ontwerpen van het café? Volg Café 't Kooltje dan op Facebook!

 

Online reserveren (2)

RESERVEREN - KOM EN GENIET VAN ONZE GASTVRIJHEID!
Het is niet verplicht, maar wel gewenst. Wilt u komen dineren? Reserveer online of bel ons, telefoonnummer +31 (0)547-333972.
Direct reserveren

Ontdek onze veelzijdigheid

 • Feesten & Catering
  Feesten & Catering Geeft u een feestje? Of zoekt u een accommodatie voor een…
 • Koffie & Lunch
  Koffie & Lunch Zakelijke bespreking? Een heerlijke fietstocht door het Twentse landschap gemaakt? Kom…
 • De lounge
  De lounge Voor of na het diner nog even gezellig iets drinken? Zakelijke…
 • Café 't Kooltje
  Café 't Kooltje ** Nog éven geduld, deze pagina komt binnenkort online **  
 • Bistro
  Bistro Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en…

Like ons @Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button