+31 (0)547 333 972 info@bistrodekolenbrander.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

header

Wij gaan uitbreiden!

Wegens de toenemende vraag naar feesten en partijen, met aantallen waar we onze bistro niet voor konden sluiten, hebben wij besloten om te gaan verbouwen. Daarnaast ontvangen we steeds meer jeugd op ons terras, die gezellig een biertje komen drinken. Om onze vaste en nieuwe bistrogasten de vertrouwde ambiance te kunnen bieden, en daarnaast onze nieuwe aanwas ook met plezier te kunnen ontvangen, is besloten om naast onze bistro een nieuw café te openen.

Begin september zal de verbouwing starten, die de huidige ijssalon zal omtoveren tot café ‘t Kooltje. Deze nieuwe ontmoetingsplek zal op vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend zijn. Komende jaren zal er nog wel ijs verkocht worden met een geringer, maar onverminderd goed assortiment. Onze bistro is gedurende deze periode gewoon geopend en zal geen hinder ondervinden van deze verbouwing.

Naast het nieuwe café zal er een modern zaaltje gecreëerd worden die tevens vanuit de bistro d.m.v. een doorloop te bereiken is. Kleine partijen zullen in deze ruimte plaatsvinden zodat onze vertrouwde gasten altijd de mogelijkheid hebben om in een rustige ambiance te kunnen dineren. Het ontwerp is zo ontwikkeld dat culinaire eters en gezellige drinkers op hun eigen manier kunnen blijven genieten van hun avondje uit. Medio oktober hopen we klaar te zijn met de metamorfose.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘t Kooltje en bent u benieuwd naar de eerste ontwerpen van het café? Volg Café 't Kooltje dan op Facebook!

 

Online reserveren (2)

RESERVEREN - KOM EN GENIET VAN ONZE GASTVRIJHEID!
Het is niet verplicht, maar wel gewenst. Wilt u komen dineren? Reserveer online of bel ons, telefoonnummer +31 (0)547-333972.
Direct reserveren

Ontdek onze veelzijdigheid

 • Feesten & Catering
  Feesten & Catering Geeft u een feestje? Of zoekt u een accommodatie voor een…
 • Koffie & Lunch
  Koffie & Lunch Zakelijke bespreking? Een heerlijke fietstocht door het Twentse landschap gemaakt? Kom…
 • De lounge
  De lounge Voor of na het diner nog even gezellig iets drinken? Zakelijke…
 • Café 't Kooltje
  Café 't Kooltje ** Nog éven geduld, deze pagina komt binnenkort online **  
 • Bistro
  Bistro Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en…

Like ons @Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button