Kerst 2018

Image

Vier de kerst bij bistro de kolenbrander

 

Bekijk hier ons Kerstmenu.
Wij verwelkomen u graag bij ons in de bistro.

Voorgerechten

 

CARPACCIO - 12,50
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaisecrème
GEROOKTE ZALM - 10,50
Duo van gerookte zalm brandade en gerookte zalm waarbij een citroencrème
GEROOKTE EEND - 9,50
Rillette van eend met gerookte eendenborst en vijgencompôte
GEITENKAAS - 9,50
Frisse salade met honing, pistachenoten en geitenkaas
CHAMPIGNONS DORDOGNE - 8,50
In bierbeslag gefrituurde champignons geserveerd met knoflooksaus

 

soepen

 

TOMATENSOEP 2.0 - 5,50
Soep van Romatomaten met basilicumroom, waarbij een grissini met parmaham.
UIENSOEP - 5,50
Franse uiensoep met een kaascrouton.
BOUILLON - 6,50
Bouillon in een glas met cognacroom.

 

HOOFDGERECHTEN

 

RIBEYE - 21,50
Gegrilde kalfsribeye met een knoflookjus.
VLEESDUO - 23,50
Spies van ossenhaas en een spies van varkenshaas, geserveerd met een groene-pepersaus en kruidenboter.
TOURNEDOS - 32,50
Gegrilde biefstuk van de haas met een rode wijn-saus.
VARKENSHAAS - 19,50
Opengevouwen varkenshaas gegratineerd met brie geserveerd met een appelstroopjus.
DUO VAN EEND - 21,50
Gegrilde eendenborst met gekonfijte eendenbout, geserveerd met een kummeljus.
TONIJN - 23,50
Gegrilde tonijnfilet met sesam en een Oosterse saus.
ZALM - 23,50
In de oven gegaarde zalmfilet met een basilicumsaus.
VEGETARISCH - 17,50
Spies van in tempura gebakken groenten met een Oosterse saus.

 

DESSERTS

 

GRAND DESSERT - 12,50
Proeverij van diverse, heerlijke desserts 
IRISH COFFEE - 6,95
Klassieke Irish coffee gemaakt met Jameson Whiskey en slagroom.
KOFFIE COMPLEET - 3,50
Koffie met lekkere friandises.

 

Beide Kerstdagen kunt u reserveren tussen 13:00 - 14:00 uur of 17:00 - 19:00 uur.
Reserveren is alleen telefonisch mogelijk via: +31 (0)547-333972.

© 2018 Bistro de Kolenbrander. All Rights Reserved. Designed by MarkT-DEsign