Agenda

Agenda

Image

Fietstocht Koningsdag

Ook dit jaar zal er met Koningsdag weer een fietstocht georganiseerd worden. 

“We gaan weer als vanouds een gezellige dag ervan maken!’’, aldus Brian Kuipers. “André Assink heeft speciaal voor ons weer een fietstocht uitgezet waarvoor men zich vanaf 11.00 uur kan inschrijven. Tijdens de fietstocht zullen er wederom diverse speeltoestellen zijn.

Korte route, gezellige centrale post met springkussens bij B&B De Twentse Heerlijkheid

Gezelligheid, plezier en vertier voor jong en oud is het doel. Een niet al te lange fietstocht gecombineerd met een gezellige tussenstop bij B&B De Twentse Heerlijkheid, de B&B van Leonie Assink in Diepenheim, waar ook een springkussen aanwezig zal zijn. 

Vertier voor jong & oud

Na het fietsen genieten van een heerlijk drankje of gezellig met z'n allen wat eten. Voor de kinderen zal er wederom een buiten speelparadijs worden ingericht. Dit jaar wordt één en ander zo ingericht dat u vanaf het terras van Bistro de Kolenbrander / Café ’t Kooltje kunt toezien dat de kinderen veilig kunnen spelen in het speelparadijs. Hiervoor wordt extra ruimte gecreëerd.

Tot woensdag 27 april!

LEKKER ETEN ~ MOOIE AMBIANCE!

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner! De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom. We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Neem contact met ons op!

logo witbgzwart

Goorsestraat 1
7496 AA Hengevelde

t: +31 (0)547 333 972
e: info@bistrodekolenbrander.nl