De bistro

Onze bistro

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner. De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom.
Image

Seizoensgebonden streekproducten

Onder leiding van ons keukenteam serveren we bij Bistro de Kolenbrander de meest uiteenlopende gerechten. Wij zoeken naar de mooiste producten uit de natuur en laten inspireren door de mooie seizoenen die Twente ons geeft. Proef de Kolenbrander Special of laat u verrassen door de chef-kok.

Image

De bistro met verwarmd terras

In de zomermaanden kunt u genieten van lange avonden op het aangenaam verwarmde terras van de bistro. Op dit verwarmde terras kunt u in de zomermaanden heerlijk buiten dineren, ook als het Nederlandse weer dit niet toelaat.
Image

De keukenbrigade van Bistro de Kolenbrander

Het team van Bistro de Kolenbrander staat voor gastvrijheid en culinair genieten. Met de liefde voor gerechten en passie om u een heerlijke avond te bezorgen, werken wij als team samen.

LEKKER ETEN ~ MOOIE AMBIANCE!

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner! De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom. We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Neem contact met ons op!

logo witbgzwart

Goorsestraat 1
7496 AA Hengevelde

t: +31 (0)547 333 972
e: info@bistrodekolenbrander.nl