- Broodplankje
Tapasbrood van onze ‘‘noabers’’ Bakkerij Nollen met diverse huisgemaakte sausjes.
€6,50
- Twentse Baklever
Getoast kletsenbrood belegd met bakleverworst, een vleugje balsamico en knapperige zuurkool.
€12,95
- Carpaccio
Malse rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
€14,95
- Champignons Dordogne
In bierbeslag gefrituurde champignons in een krokant jasje, geserveerd met knoflooksaus.
€10,95
- Zalmtartaar
Tartaar van verse zalm, een mosterd-dilledressing, geserveerd met wakame en zoet-zuur gemarineerde groenten.
€14,95
- Kalfslende
Dun gesneden kalfslende, geserveerd met een romige kruidenmayonaise en fijne reepjes rode ui.
€14,95
- Gamba's
Gebakken gamba’s in een verfijnde peterselie-knoflookboter.
€13,95
- Geitenkaas
Krokante loempia gevuld met romige geitenkaas, geserveerd met een zachte balsamicocrème en krokant geroosterde nootjes.
€12,95
- Carpaccio van Biet
Een kleurrijke carpaccio van diverse soorten biet met een frisse wortel-gembergel en romige mozzarella.
€10,95
- Proeverijtje