Jacqueline's 10 jarig Jubileum

Vier Jacqueline's 10 jarig Jubileum met ons!

Op zondag 27 oktober vieren we een bijzondere mijlpaal: Jacqueline is 10 jaar in dienst bij onze bistro. Eigenaar Brian heeft onze Jacq al in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen, en nu organiseren we ook een speciale dag voor Jacq!
FEEST

Zondag 27 oktober

Deze hele maand serveren we al Jacq’s Jubileummenu voor €38,50 per persoon. Op de feestdag zelf bieden we nog iets extra’s: een gratis welkomstdrankje, een glas prosecco met een vleugje citroenbrandewijn. 🥂

Daarnaast verwennen we iedereen voorafgaand aan het diner met een heerlijke amuse van het huis!

Jubileum Menu

Het Jublieum menu

Vitello Tonnato met flinterdunne rode ui en kappertjes.
Jacq's Favoriet
Malse varkenshaas gegratineerd met brie en appelstroopjus.
Jacq's Favoriet
Witte chocolademousse met rood fruit en een bol vanille-ijs.
Jacq's Favoriet

Bijgerecht opties

Gepofte aardappel gegratineerd met diverse kazen en kruidenboter.
€6,50
Gepofte aardappel met zure room, kruidenboter, spekjes en bosui.
€7,50
Loaded fries met pulled pork, bosui, rode ui en barbecuesaus.
€7,50

Maak een online reservering

Maak een online reservering of bel ons van woensdag tot en met zondag, tussen 14:00 en 21:00 uur via 0547-333972. Heeft u andere vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in. We laten zo snel mogelijk van ons horen. Het is niet mogelijk te reserveren via het contactformulier. Gebruik hiervoor de 'reserveer' knoppen.
RESERVEREN

Events & Nieuws

Blijf op de hoogte van het leukste nieuws en de aankomende events van onze Bistro. Wij organiseren jaarlijks onder andere een Ladies Night, een Flower & Diner en nog veel meer avondvullende activiteiten.
blogs
27 & 28 November – FLOWER & DINNER

27 & 28 November – FLOWER & DINNER

Zin in een gezellige avond vol creativiteit en lekker eten? Kom naar onze Flower & Dinner op woensdag 27 of donderdag 28 november.

Zondag 27 oktober – Jacqueline’s Jubileum

Zondag 27 oktober – Jacqueline’s Jubileum

Op zondag 27 oktober vieren we een bijzondere mijlpaal: Jacqueline is 10 jaar in dienst bij onze bistro. Eigenaar Brian heeft onze Jacq al in het zonnetje gezet met een…

27 & 28 NOVEMBER

FLOWER & DINNER

Zin in een gezellige avond vol creativiteit en lekker eten? Kom naar onze Flower & Dinner en maak je eigen winterstuk in een unieke stijl en geniet van een 3-Gangen-Diner!