Feesten & Partijen

Wij helpen u bij uw feest!

Bistro de Kolenbrander is de ideale locatie voor feesten en partijen. Of u nu een huwelijk, jubileum, familiefeest of verjaardag viert, wij zorgen ervoor dat uw feest een succes wordt. Wij bieden flexibele arrangementen en denken graag met u mee om een feest op maat te verzorgen. Van basisarrangementen tot maatwerk feestarrangementen, bij ons bent u aan het juiste adres!
Feesten & Partijen

'T KOOLTJE

<40 PERSONEN

Ons café is de perfecte plek voor een gezellige borrel met een capaciteit van minder dan 40 personen. De informele en ontspannen sfeer maakt het een ideale setting voor feesten en partijen. Met een industriële uitstraling, moderne LED-verlichting, een ruime bar en een geluidsinstallatie, biedt ’t Kooltje een sfeervolle omgeving.

't zAALTJE

<70 PERSONEN

Voor kleinere feesten en partijen tot 70 personen is ons sfeervolle zaaltje perfect. Het beschikt over alle gemakken, zoals een huiselijke haard, moderne LED-verlichting, en een uitstekende geluidsinstallatie. ‘T Zaaltje is de ideale locatie voor een gezellig feest met een warme ambiance.

dE BISTRO

>70 PERSONEN

Onze ruime en behaaglijke Bistro is uitermate geschikt voor grotere feesten tot 200 personen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de Bistro ingericht naar uw wensen. Van intiem borrelen tot een groots feest met een terras met verwarming, wij bieden een flexibele en sfeervolle setting.

OP LOCATIE

AANTAL PERSONEN NAAR WENS

Naast het organiseren van feesten in ons café, ’t Zaaltje of de Bistro, bieden wij ook de mogelijkheid om het feest naar uw locatie te brengen. Of het nu in uw achtertuin is of op een mooie open locatie, wij verzorgen alles voor u. Onze cateringservice voor feesten zorgt voor een complete ervaring.

ONZE VOORZIENINGEN

TERRAS

Wij beschikken over een verwarmd terras, aanliggend aan zowel ’t Zaaltje als de Bistro. Met mooi weer kan het terras bij beide locaties worden samengevoegd.

Wij beschikken over 8 mooie statafels, voorzien van een verlichte bak voor ijs en drank naar wens. Dit geeft een perfecte uitstraling en de ervaring leert: de tafels werken sfeerverhogend.

Ons nieuwe zaaltje beschikt over een ingebouwde televisie. De Bistro kan in overleg uitgerust worden met minimaal 2 televisies op hoogte.

Ons nieuwe zaaltje beschikt over ingebouwde, nieuwe geluidstechnieken. De Bistro kan uitgerust worden met geluid naar wens.

In overleg kunnen wij ook een volledig ingericht DJ-meubel verzorgen. Dit betreft een DJ-tafel, voorzien van een LED-scherm aan de voorzijde, inclusief licht & geluid.

In overleg kunnen wij zorgen dat onze ‘huis-dj’ voor u komt draaien. Uiteraard staan wij open voor ieder gewenste DJ naar keuze.

Is uw gezelschap niet groter dan 40 personen? In overleg kunnen we onze pooltafel in ‘t Zaaltje laten staan. Zo kan een gezellig feestje uitgebreid worden met een sportieve activiteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

27 & 28 NOVEMBER

FLOWER & DINNER

Zin in een gezellige avond vol creativiteit en lekker eten? Kom naar onze Flower & Dinner en maak je eigen winterstuk in een unieke stijl en geniet van een 3-Gangen-Diner!