Tapasbrood van onze ‘‘noabers’’ Bakkerij Nollen met diverse huisgemaakte sausjes.
€6,50
Getoast kletsenbrood belegd met bakleverworst, een vleugje balsamico en knapperige zuurkool.
€12,95
Malse rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
€14,95
In bierbeslag gefrituurde champignons in een krokant jasje, geserveerd met knoflooksaus.
€10,95
Tartaar van verse zalm, een mosterd-dilledressing, geserveerd met wakame en zoet-zuur gemarineerde groenten.
€14,95
Dun gesneden kalfslende, geserveerd met een romige kruidenmayonaise en fijne reepjes rode ui.
€14,95
Gebakken gamba’s in een verfijnde peterselie-knoflookboter.
€13,95
Krokante loempia gevuld met romige geitenkaas, geserveerd met een zachte balsamicocrème en krokant geroosterde nootjes.
€12,95
Een kleurrijke carpaccio van diverse soorten biet met een frisse wortel-gembergel en romige mozzarella.
€10,95
Geen keuze kunnen maken? Bij ons Proeverijtje krijgt u drie kleine voorgerechten. Wenst u dit gerecht vegetarisch? Laat het ons weten. Ook per tafel te bestellen, geserveerd op een mooie houten plank!
€14,95