À La Carte Dineren
- À La Carte Dineren
Lunchen & À la carte dineren
Het team van Bistro de Kolenbrander staat voor het gebruik van regionale streekproducten. Onze bistro biedt een à la carte menu waar vakmanschap, kwaliteit en gastheerschap hand in hand gaan.
Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste producten uit de natuur en laten ons voor onze gerechten vooral inspireren door de seizoensgebonden gerechten die Twente ons geeft. Onze menukaart wisselt regelmatig, zodat we de natuur in haar volle glorie kunnen volgen. Alleen zo kunnen wij u de beste kwaliteit en smaakcombinaties bieden.
Download onze menukaarten:
à la carte dineren
Lunchkaart
RIJK BELEGDE BROODJES
Keuze uit wit of bruin desembrood.
Onderstaande gerechten zijn verkrijgbaar tussen 12:00 uur en 16:00 uur, op zaterdag en zondag.
UITSMIJTERS
U kunt kiezen uit wit of bruin brood.
Onderstaande gerechten zijn verkrijgbaar tussen 12:00 uur en 16:00 uur.
€8,95
HEERLIJKE VERSE SOEPEN
Onderstaande gerechten zijn verkrijgbaar tussen 12:00 uur en 16:00 uur.
ENGELTJES EN BENGELTJES
Friet met mayonaise, ketchup, curry of appelmoes.
Kindermenu’s worden geserveerd aan kinderen tot ca. 12 jaar.
Dinerkaart (za-zo)
-
Voorgerechten
-
Soepjes
-
Hoofdgerechten
-
Kolenbrander Specials
-
Menu du Chef
-
Bijgerechten
-
Desserts
-
After Dinner Coffee
-
Warme Dranken
- Broodplankje
Tapasbrood van onze ‘‘noabers’’ Bakkerij Nollen met diverse huisgemaakte sausjes.
€6,50
- Twentse Baklever
Getoast kletsenbrood belegd met bakleverworst, een vleugje balsamico en knapperige zuurkool.
€12,95
- Carpaccio
Malse rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
€14,95
- Champignons Dordogne
In bierbeslag gefrituurde champignons in een krokant jasje, geserveerd met knoflooksaus.
€10,95
- Zalmtartaar
Tartaar van verse zalm, een mosterd-dilledressing, geserveerd met wakame en zoet-zuur gemarineerde groenten.
€14,95
- Kalfslende
Dun gesneden kalfslende, geserveerd met een romige kruidenmayonaise en fijne reepjes rode ui.
€14,95
- Gamba's
Gebakken gamba’s in een verfijnde peterselie-knoflookboter.
€13,95
- Geitenkaas
Krokante loempia gevuld met romige geitenkaas, geserveerd met een zachte balsamicocrème en krokant geroosterde nootjes.
€12,95
- Carpaccio van Biet
Een kleurrijke carpaccio van diverse soorten biet met een frisse wortel-gembergel en romige mozzarella.
€10,95
- Proeverijtje
Geen keuze kunnen maken? Bij ons Proeverijtje krijgt u drie kleine voorgerechten. Wenst u dit gerecht vegetarisch? Laat het ons weten. Ook per tafel te bestellen, geserveerd op een mooie houten plank!
€14,95
- Tomatensoep "DE KLOMP"
Soep gemaakt naar het geheime recept van eigenaar Brian.
€6,95
- Champignonsoep
Romige champignonsoep met ham en prei. Ook vegetarisch mogelijk.
€6,95
- Tournedos 170 of 220 gram
Gegrilde biefstuk van de haas met pepersaus.
€30,95 / €39,95
- Zalm
Zalm ingerold met sliptong, daaronder een kruidenrisotto en een zachte witte wijnsaus.
€27,95
- Duo van Eend
Gekonfijte eendenbout gecombineerd met gegrilde eendenborst, geserveerd met een verfijnde sinaasappeljus.
€27,95
- Wildpeper
Traditionele wildpeper geserveerd met gestoofde rode kool en romige aardappelpuree.
€27,95
- Mixed Grill
Stukje krokante kipfilet, varkenshaas en biefstuk met pepersaus.
€25,95
- Varkenshaas
Gegrilde varkenshaas, gegratineerd met romige brie en geserveerd met een zoete appelstroopjus.
€24,95
- Risotto
Truffelrisotto met gegrilde groenten en bosui.
€20,95
- Risotto
Truffelrisotto met gegrilde groenten en bosui.
€20,95
- Duo Eend
Gekonfijte eendenbout gecombineerd met een stukje gegrilde eendenborst en een frisse sinaasappeljus.
€27,95
- Smokey BBQ Ribs - 600 gram
Ambachtelijk huisgerookte spareribs met een barbecuesaus.
€25,95
- Chef's Special met - 300 gram
De all time classic van onze bistro: een ‘‘Flap Meat’’ overgewaaid uit de Verenigde Staten. Tenminste, dat dacht u misschien. Eigenlijk is het ‘‘Bavette’’, want zo heet het in het Frans. Sinds jaar en dag is dit een hoogstaand stuk vlees in de Franse keuken én in onze bistro. Onze klassieker wordt geserveerd met een rode wijnjus.
€33,95
Menu du Chef
Verwacht verrassende smaken, verse ingrediënten en creatieve combinaties voor een culinaire ervaring!
Keuze uit een drie-, of viergangendiner.
€38,95 - €46,95
Gepofte aardappel met zure room, kruidenboter, spekjes en bosui.
€6,50
Geniet van Onze Heerlijke Desserts
Alle desserts kunnen sporen van noten en gluten bevatten.
Heeft u een allergie? Geef dit a.u.b. aan bij een van onze medewerkers.
- Dame Blanche
Drie bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€7,95
- Crème Brûlée
Crème brûlée van tonkaboon en een bolletje noten-ijs.
€8,95
- Kersen
Drie bollen vanille-ijs met daar bovenop warme kersen.
€7,95
- Kolenbrander Triffle
Witte chocolademousse met rood fruit, yoghurt-ijs en bastogne schuim
€8,95
- Parfait
Vanille parfait met chocoladesaus en een blokje arretjescake.
€8,95
- Proeverij
Een proeverij van diverse desserts. Ook per tafel te bestellen!
€11,95
Aangepaste dinerkaart (wo-vr)
- Broodplankje
Tapasbrood van onze ''noabers'' Bakkerij Nollen met huisgemaakte sausjes.
€6,50
- Geitenkaas
Krokante loempia gevuld met romige geitenkaas, geserveerd met een zachte balsamicocrème en krokant geroosterde nootjes.
€12,95
- Carpaccio
Rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
€14,95
- Champignons Dordogne
In bierbeslag gefrituurde champignons in een krokant jasje, geserveerd met knoflooksaus.
€10,95
- Tomatensoep "De Klomp"
Soep gemaakt naar het geheime recept van eigenaar Brian.
€6,95
- Champignonsoep
Romige champignonsoep met ham en prei. Ook vegetarisch mogelijk.
€6,95
- Tournedos 170 of 220 gram
Gegrilde biefstuk van de haas met pepersaus.
€30,95 / €39,95
- Zalm
Zalm ingerold met sliptong, daaronder een kruidenrisotto en een zachte witte wijnsaus.
€27,95
- Mixed Grill
Krokant stukje kipfilet, varkenshaas en biefstuk met pepersaus.
€24,95
- Saté (2 of 3 spiesen)
Varkenshaasspiezen met satésaus, atjar en kroepoek.
€19,95 / €24,95
- Risotto
Truffelrisotto met gegrilde groenten en bosui.
€20,95
- Saté (2 of 3 spiesen)
Varkenshaasspiezen met satésaus, atjar en kroepoek.
€19,95 / €24,95
Gepofte aardappel met zure room, kruidenboter, spekjes en bosui.
€6,50
Geniet van Onze Heerlijke Desserts
Alle desserts kunnen sporen van noten en gluten bevatten.
Heeft u een allergie? Geef dit a.u.b. aan bij een van onze medewerkers.
- Dame Blanche
Drie bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€7,95
- Crème Brûlée
Crème brûlée van tonkaboon en een bolletje noten-ijs.
€8,95
- Kersen
Drie bollen vanille-ijs met daar bovenop warme kersen.
€7,95
- Kolenbrander Triffle
Witte chocolademousse met rood fruit, yoghurt-ijs en bastogne schuim
€8,95
- Parfait
Vanille parfait met chocoladesaus en een blokje arretjescake.
€8,95
- Proeverij
Een proeverij van diverse desserts. Ook per tafel te bestellen!
€11,95
Professionele Chef-koks
Verschillende gerechten
Jaren ervaring
Tevreden klanten
Sfeerimpressie Restaurant
Binnen onze bistro draait alles om sfeer en gezelligheid. Met onderstaande foto's willen we u laten proeven van de warme ambiance die we bieden. Ontdek de charme van onze bistro, het knusse van 't Zaaltje, het gezellige Café 't Kooltje en onze verrukkelijke gerechten. Laat u inspireren en kom alvast in de stemming!
gallerij
Maak een online reservering
Maak een online reservering of bel ons van woensdag tot en met zondag, tussen 14:00 en 21:00 uur via 0547-333972. Heeft u andere vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in. We laten zo snel mogelijk van ons horen. Het is niet mogelijk te reserveren via het contactformulier. Gebruik hiervoor de 'reserveer' knoppen.
RESERVEREN
Neem vrijblijvend contact met ons op
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.