Welkom bij Bistro de Kolenbrander. Het team van Bistro de Kolenbrander staat voor het gebruik van regionale streekproducten.
Een bistro waar vakmanschap, kwaliteit en gastheerschap hand in hand gaan.
Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste producten uit de natuur en laten ons voor onze gerechten vooral inspireren door de mooie seizoenen die Twente ons geeft.
MAANDMENU FEBRUARI
Voorgerecht: Mosterd velouté met parmaham,
Hoofdgerecht: Kalfssukade met een puree van knolselderij,
Nagerecht: Triffle van stoofpeer.
€27,95 p.p.
In verband met de Preuverie XL gebruiken wij op dinsdag, woensdag en donderdag een aangepaste menukaart, bekijk deze hier.
Op vrijdag, zaterdag en zondag is onze volledige menukaart beschikbaar.
Lunchkaart
Keuze uit ciabatta, waldkorn of Italiaanse bol.
Onze broodjes worden geserveerd met frisse sla.
Broodje brie € 6,00
Broodje ham of kaas € 5,00
Broodje gezond € 6,00
Met kaas, ham, tomaat, komkommer en een rauwkostsalade.
Broodje gerookte zalm € 7,00
Broodje parmaham € 7,00
Dinerkaart de Kolenbrander
Laat u en uw tafelgenoten verrassen en beleef de culinaire passie van onze keuken.
Dit menu kunnen we u in drie-, vier of vijfgangen serveren. Hierbij houden wij rekening met het seizoen waarin we ons bevinden.
Wij serveren dit menu speciaal voor u en houden dan ook graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren of dieet wensen.
- Driegangen Menu du Chef | €33,50
- Viergangen Menu du Chef | €41,50
- Vijfgangen Menu du Chef | €48,50