Preuverie XL

Onbeperkt Genieten van Culinaire Gerechtjes

Bij onze Preuverie XL geniet u voor een vast bedrag van onbeperkte keuze uit gerechtjes van onze speciale Preuverie XL kaart. Op woensdag en donderdag kost dit slechts €36,95*, en op vrijdag €39,95*. De kaart biedt een ruime selectie aan voor-, hoofd- en nagerechten, grotendeels afgeleid van onze À La Carte menukaart. Hiermee proeft u onze volledige keuken!

*Exclusief dranken.

Beschikbaarheid: De Preuverie XL is beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.

Groepen: Voor groepen vanaf 15 personen stellen wij een speciaal menu samen, waarbij de keuken de gerechtjes selecteert.

À La Carte: Naast Preuverie XL is het doordeweeks ook mogelijk om À La Carte te dineren met een aangepaste menukaart, te vinden onderaan deze pagina.

Kom en beleef de veelzijdigheid van onze keuken met Preuverie XL!  

Download menukaarten:

Preuverie XL menukaart

À La Carte Menukaart (WO-VR)

PREUVERIE XL

Preuverie XL kaart

Inhoud bewerken
Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
€30,95 / €39,95
Vitello met kruidenmayonaise.
€27,95
Tartaar van zalm met mosterd-dille dressing.
€30,95 / €39,95
Pani puri gevuld met geitenkaas.
€27,95
Champignon Dordogne met knoflooksaus.
€30,95 / €39,95
Rauwkost salade.
€27,95
Caprese van tomaat en mozzarella.
€30,95 / €39,95
Rilette van eend met een toastje.
€27,95
Pulled pork met zoetzure komkommer.
€30,95 / €39,95
Plukbroodje.
€27,95
Inhoud bewerken
Soep gemaakt naar het geheime recept van eigenaar Brian.
€30,95 / €39,95
Met ham en prei.
€27,95
Vraag onze bediening naar de seizoenssoep.
€30,95 / €39,95
Plukbroodje.
€27,95
Inhoud bewerken
Varkenshaas met champignonroomsaus.
€30,95 / €39,95
Kipsaté met atjar.
€27,95
Risotto met gegrilde groentes.
€30,95 / €39,95
Biefstukpuntjes met pepersaus.
€27,95
Gebakken zalm met hollandaisesaus.
€30,95 / €39,95
Aardappelwafeltje.
€27,95
Nacho’s met tomatensalsa en kaas.
€30,95 / €39,95
Champignon gegratineerd met brie.
€27,95
Patatje mayo
€30,95 / €39,95
Krokante kip met sriracha mayonaise.
€27,95
Buikspek met oosterse saus.
€30,95 / €39,95
Gehaktballetjes in tomatensaus.
€27,95
Zoetzure kip.
€30,95 / €39,95
Kibbeling met ravigottesaus.
€27,95
Mini hamburger met cheddar.
€30,95 / €39,95
Smokey sparerib.
€27,95
Quesadilla.
€30,95 / €39,95
Plukbroodje.
€27,95
Inhoud bewerken
Crème brûlée.
€30,95 / €39,95
Dame blanche.
€27,95
Witte chocolademousse met rood fruit.
€30,95 / €39,95
Parfait met een blokje arretjescake.
€27,95
Vanille-ijs met kersen.
€30,95 / €39,95
Panna cotta met een stukje stoofpeer.
€27,95

Aangepaste dinerkaart

Inhoud bewerken
Tapasbrood van onze ''noabers'' Bakkerij Nollen met huisgemaakte sausjes.
€6,50
Krokante loempia gevuld met romige geitenkaas, geserveerd met een zachte balsamicocrème en krokant geroosterde nootjes.
€12,95
Rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
€14,95
In bierbeslag gefrituurde champignons in een krokant jasje, geserveerd met knoflooksaus.
€10,95
Inhoud bewerken
Soep gemaakt naar het geheime recept van eigenaar Brian.
€6,95
Romige champignonsoep met ham en prei. Ook vegetarisch mogelijk.
€6,95
Inhoud bewerken
Gegrilde biefstuk van de haas met pepersaus.
€30,95 / €39,95
Zalm ingerold met sliptong, daaronder een kruidenrisotto en een zachte witte wijnsaus.
€27,95
Krokant stukje kipfilet, varkenshaas en biefstuk met pepersaus.
€24,95
Varkenshaasspiezen met satésaus, atjar en kroepoek.
€19,95 / €24,95
Truffelrisotto met gegrilde groenten en bosui.
€20,95
Varkenshaasspiezen met satésaus, atjar en kroepoek.
€19,95 / €24,95
Inhoud bewerken
Gepofte aardappel gegratineerd met diverse kazen en kruidenboter.
€6,50
Gepofte aardappel met zure room, kruidenboter, spekjes en bosui.
€6,50
Loaded fries met pulled pork, bosui, rode ui en barbecuesaus.
€7,50
Loaded fries met diverse soorten kaas, bosui en truffelmayonaise.
€6,50
Inhoud bewerken

Geniet van Onze Heerlijke Desserts

Alle desserts kunnen sporen van noten en gluten bevatten.

Heeft u een allergie? Geef dit a.u.b. aan bij een van onze medewerkers.

Drie bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€7,95
Crème brûlée van tonkaboon en een bolletje noten-ijs.
€8,95
Drie bollen vanille-ijs met daar bovenop warme kersen.
€7,95
Witte chocolademousse met rood fruit, yoghurt-ijs en bastogne schuim
€8,95
Vanille parfait met chocoladesaus en een blokje arretjescake.
€8,95
Een proeverij van diverse desserts. Ook per tafel te bestellen!
€11,95
Inhoud bewerken
Klassieke Irish coffee met Jameson whisky en slagroom.
€8,95
Speciaal koffie met Grand Marnier en slagroom.
€8,95
Speciaal koffie met Tia Maria en slagroom.
€8,95
Speciaal koffie met Baileys en slagroom.
€8,95
Speciaal koffie met Likeur 43 en slagroom.
€8,95
Speciaal koffie met Dom Bénédictine en slagroom.
€8,95
Koffie met een speciale mix van twee likeuren en slagroom.
€8,95
Huisgemaakte crème brûlée met karamel-ijs.
€8,95
Inhoud bewerken
Speciaal koffie met Tia Maria en slagroom.
€5,25
Speciaal koffie met Baileys en slagroom.
€4,75
Speciaal koffie met Tia Maria en slagroom.
€5,50
Speciaal koffie met Baileys en slagroom.
€5,25
Speciaal koffie met Tia Maria en slagroom.
€5,95
Speciaal koffie met Baileys en slagroom.
vanaf €4,95

Professionele Chef-koks

0

Verschillende gerechten

0

Jaren ervaring

0 +

Tevreden klanten

0

Sfeerimpressie Restaurant

Binnen onze bistro draait alles om sfeer en gezelligheid. Met onderstaande foto's willen we u laten proeven van de warme ambiance die we bieden. Ontdek de charme van onze bistro, het knusse van 't Zaaltje, het gezellige Café 't Kooltje en onze verrukkelijke gerechten. Laat u inspireren en kom alvast in de stemming!
Gallerij

Maak een online reservering

Maak een online reservering of bel ons van woensdag tot en met zondag, tussen 14:00 en 21:00 uur via 0547-333972. Heeft u andere vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in. We laten zo snel mogelijk van ons horen. Het is niet mogelijk te reserveren via het contactformulier. Gebruik hiervoor de 'reserveer' knoppen.
RESERVEREN

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.